«En visjon om å leve mer vilt igjen.
Vi har begrenset oss til å leve temmet.
Temmet i våre sinn, kropp, uttrykk.

Wilderness Vision’s visjon er å støtte de som ønsker å lære å
ta ansvar for seg selv,
sine ønsker,
sine drømmer,
sitt sanne formål –
og slippe løs sin indre villmark.»

Vår tilnærming til team- og ledelsesutvikling i samarbeid med organisasjoner er forankret i et ønske om å tilby en unik opplevelse som går utover det konvensjonelle.

Vi legger stor vekt på å nøye velge autentiske steder som gir et inspirerende miljø, der deltakerne kan koble seg til sine indre kjerne og oppdage sitt sanne potensial innen teamutvikling og ledelsesutvikling. Gjennom å skape et rått og ekte rom, ønsker vi å oppmuntre til en dypere forståelse av seg selv og hverandre.

Manuel Sturm

Mentor i naturlig friluftsliv, håndverk & ledelse
NOLS Wilderness First Responder

Manuels ønske er å skape en plattform for å formidle viktige naturferdigheter, samtidig som det gir rom der folk kan gjenoppdage seg selv og bygge på relasjon til naturen.

Med bakgrunn innen sosialt entreprenørskap brukte Manuel seks år på å bygge sitt eget selskap, «Modelminds», i Amsterdam, hvor han jobbet som kreativitetscoach og radikal ærlighetskonsulent med en rekke bedrifter.

Manuels lidenskap for friluftsliv og tradisjonell livsstil førte ham på en transformerende reise. Han seilte og fisket med urbefolkninger i Stillehavet, reiste gjennom ørkenen i tre måneder med sin far, bodde i et tipi på en liten øy i Sverige i ett år og jobbet på et tradisjonelt garveri i Norge. Han studerte tradisjonell friluftsliv, håndverk og ledelse av grupper i naturen og villmarken i Sverige i tre år. I tillegg tok han en ekstra kurs for å bli en NOLS Wilderness First Responder.

I dag bor Manuel i Norge med sin partner og unge datter, hvor han er dedikert til å leve bærekraftig, nært knyttet til naturen, og bygge en liten gård. Manuels visjon for Wilderness Vision er å styrke enkeltpersoner med de ferdigheter og tankesett som er nødvendige for å leve harmonisk med den naturlige verden, samtidig som han fremmer autentiske forbindelser med seg selv, andre og jorden.

Manuel snakker tysk, engelsk, nederlandsk, svensk og norsk.

Marie Eckart

Mentor i naturlig friluftsliv, håndverk & ledelse
NOLS Wilderness First Responder

Marie har som mål å styrke individer med essensielle villmarksferdigheter, samtidig som det finnes rom for selvoppdagelse og forbindelse med naturen.

Opplært som villmarksguide i et flerårig program i Sverige, har Marie ledet grupper på fotturer, kanopadling og skiturer gjennom skogene og fjellene de siste årene.
Målet hennes er å lære folk ferdighetene de trenger for å trives ute i all slags vær og føle seg hjemme i og med naturen.
Hun foretrekker å bruke klær og utstyr laget av naturlige materialer. Hun bygde sin egen tre/canvas-kano og treski, sydde soveposer, telt og tarps. Som en del av bakgrunnen jobbet Marie som syerske ved et lite garveri i Vågåmo, og laget friluftsklær av skinn og pels.

Marie har jobbet som kokk for på forkjellige steder. Hun er opptatt av ekologisk og vill mat og elsker alltid å lære mer om spiselige planter, medisinsk bruk av planter og dyrking.

Marie har engasjert seg i bevegelsen for forandring i Tyskland og var en del av «Wanderuni»-prosjektet, som utforsker alternative læringsmetoder og bærekraftig samfunnsliv. Et fokus var Gestalt-terapi, som har gitt henne verdifulle innsikter i personlig vekst og selvbevissthet.

Hun bor på en liten gård sammen med partneren sin og datteren sin. De lever et enkelt liv nært naturen.

Marie snakker tysk, engelsk, svensk, norsk og spansk.

Wilderness Vision er en invitasjon til å lære ferdigheter som gjør deg komfortabel og hjemme i skogene og fjellene, under alle værforhold og i alle årstider.

Be wild, be real.

Våre verdier i guiding inkluderer:

Nysgjerrighet & Læring

Vi ønsker at alle våre kunder skal forlate oss etter å ha lært eller prøvd noe nytt. Vi oppmuntrer til å være nysgjerrige på naturen og miljøene vi beveger oss gjennom.

Vi fokuserer på læring & utvikling, og å bygge din individuelle motstandskraft.

Verdsattelse & Respekt

På våre turer, kurs og retreater ferdes vi på en bevisst måte i naturen.Hva tar vi med oss fra stedene vi beveger oss gjennom eller overnatter på? Hvor mye trenger vi? Finnes det noe vi kan gi tilbake?

Vi forsøker å etterlate så få spor som mulig.

Ærlighet & Integritet

Ærlighet og integritet har å gjøre med å være åpen og uttrykke oss selv. Det blir spesielt viktig når vi går utenfor allfarvei og inn i det ukjente.

Vi beveger oss som én organisme, som én gruppe, og lytter til hverandre.

Autentisitet & Tilstedeværelse

Tør vi å senke tempoet og fokusere på å være? Kan vi gi slipp på å være alltid tilkoblet? Kan vi skape rom for å være i øyeblikket?

Vi fokuserer på autentiske opplevelser fremfor det perfekte bildet.

© Copyright - Wilderness Vision - Be Wild Be Real - Org. Nr: 930 894 532